Publiek

Door mijn jarenlange ervaring als raadslid en wethouder maar ook als trouwambtenaar ben ik bedreven geraakt in het voorzitten van vergaderingen/overleggen, het toespreken van gezelschappen en het nemen van regie in de aanpak van verschillende vraagstukken. Ik doe dat met veel plezier evenals het leiden van kleine bijeenkomsten. Toespraken houden vind ik erg leuk, altijd bereid om een persoonlijke boodschap te ontwerpen en te verwoorden.

Daarnaast ben ik toezichthouder, bij de Levanto groep (de gefuseerde instelling RIBW Heuvelland Maasvallei/RIMO Parkstad en Impuls) die op een breed vlak van maatschappelijke opvang, wonen, welzijn en zorg, bescherming, begeleiding, bekwaming en begeleiding biedt.

Bij woningstichting Servatius ben ik (onafhankelijk) voorzitter van de klachtencommissie.

Sinds januari 2015 voorzitter van de stichting Cellebroederskapel in Maastricht, een stichting die dit prachtige cultureel erfgoed beheert en toegankelijk maakt en houdt voor muziekuitvoeringen, bruiloften, afscheidsvieringen en andere culturele en muzikale activiteiten!

Vanaf december 2017 voorzitter van de stichting SOY die jongeren in (semi) residentiële jeugdhulp dagbesteding en een leerwerkplaats biedt via een stoeterij met 20 paarden.